Tájékoztató

A Nyugat-Magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Karán a TÁMOP 4.1.1 pályázat keretén belül 2011 tavaszán megalakult a MÉK Karrieriroda, mely szeretettel várja a jelenlegi- és végzett hallgatókat, a cégeket és az érdeklődőket. Az iroda a Vár épületben, a Tanulmányi Osztályon található és a http://www.mtk.nyme.hu/index.php?id=1279 címen érhető el.

 

Az irodát a Kar hallgatói számára alakítottuk ki és működtetjük a pályázat ideje alatt, illetve azt követően folyamatosan. Az iroda felszereltsége alkalmas kisebb megbeszélések mellett a hallgatók számára szükséges gyakorlati képzési és elhelyezkedési információinak megszerzésére is.


Az iroda szorosan együttműködik a MÉK Hallgatói Önkormányzatával (HÖK), valamint a Nyugat-magyarországi Mobilitás Iskolaszövetkezettel.

Feladatunknak tekintjük a magas színvonalon képzett hallgatók és az üzleti intézményi szféra közötti kapcsolat megteremtésével, a tudatos karriertervezés eszközeinek támogatásával olyan elhelyezkedési kultúra meghonosítását, melyben diákjainkat segíthetjük a szaktudásuknak és érdeklődési területüknek legmegfelelőbb állás megtalálásában.

Dr. Szakál Pál

Oktatási dékánhelyettes